Home

Wie zijn wij?

VerlichtjeSTRAAT is onderdeel van het Initiatief Duurzaam Doen. Onze missie is het stimuleren van duurzame activiteiten.

 

Voordeel van onze selectie duurzame maatregelen is dat ze naast het klimaat ook kostenbesparingen opleveren.

 

Werkwijze

VerlichtjeSTRAAT nodigt alle betrokken deelnemers van het straatinitiatief uit voor een kennismakingsgesprek. Daarna volgt er een onderzoek in de woning van meerdere (twee of drie) deelnemers naar de huidige staat van de woning en de al genomen maatregelen. Op basis van de wensen van het straatinitiatief doen wij een concreet voorstel, waarbij de investeringskosten in relatie tot de besparing wordt vertaald in een simpel overzicht.

  

Bewoners

VerlichtjeSTRAAT komt bij alle aangemelde bewoners van uw straatinitiatief. Zij worden bezocht en voorzien van een duurzaam advies. De kracht zit hem in het gezamenlijk doen.

 

verantwoordelijkheid_hom.jpg

 

Sociaal betrokken ondernemen

VerlichtjeSTRAAT staat duurzaamheid voor eigentijds Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij de keuze van werknemers richten wij ons op het reïntegratietraject van onder andere de 55+-er.

  

Energiebesparing

Energiebesparing wordt door VerlichtjeSTRAAT als een verzamelnaam gehanteerd voor een aantal duurzame maatregelen, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Denk hierbij aan isolatie, dubbelglas,  installatie en milieu-vriendelijke technologieën. Maatregelen op dit gebied worden vaak genomen om meer wooncomfort te realiseren, terwijl u fors bespaart op uw energierekening.

 

Collectief

Zijn er meer bewoners die tot uitvoer willen overgaan, dan bundelen we onze kracht tot aan de offerte voor een collectieve inkoopactie. Dat biedt u als straatinitiatief meer voordeel.

 

Wij werken onafhankelijk en zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers.

 

Wilt u zich aanmelden als straatinitiatief? Neem dan contact met ons op via emailadres sandra@verlichtjestraat.nl of bel direct met Sandra: 070 - 213 80 08